Koronavirus (SARS-CoV-2) - ključne informacije

Koronavirus (SARS-CoV-2) - ključne informacije Nacionalnega inštituta za javno zdravje

 

Ukrepi zaradi povečanega epidemiološkega tveganja - obvestilo za učence in starše

 

Na podlagi nove odredbe, s katero se prepoveduje zbiranje ljudi na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji, kjer se zbira več kot 100 ljudi, dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID 19), so v Glasbeni šoli Franca Šturma sprejeti naslednji ukrepi:

 

  1. Javni in razredni nastopi se do nadaljnjega ne izvajajo in se prestavijo na čas po ukinitvi prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa.

  2. Učenci in učitelji šole se v času povečanega epidemiološkega tveganja ne bodo udeleževali oz. ne bodo sodelovali na dogodkih v organizaciji drugih institucij (nastopi, seminarji ipd.).

      

Vsi zaposleni ter učenci in njihovi straši so dolžni upoštevati sprejete ukrepe.

 

Individualni in skupinski pouk v Glasbeni šoli Franca Šturma v tem trenutku poteka brez posebnosti. V šoli je poskrbljeno za izvajanje vseh prevntivnih ukrepov v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje okužb dihal in drugih podobnih oboljenj v vrtcih in šolah.

 

Nadaljnji ukrepi in navodila bodo sprejeti na podlagi spremljanja razvoja situacije v zvezi s širjenjem novega koronavirusa in navodil pristojnih institucij.

 

 

 


vse novice