Za pravilen prikaz spletne strani, prosimo da nadgradite vaš brskalnik.

Individualni pouk inštrumentov ponovno v prostorih šole

Dragi učenke in učenci, spoštovani starši,

z veseljem vam sporočamo, da bo od 15. februarja 2021 dalje individualni pouk inštrumentov potekal v prostorih šole. Skupinski pouk predšolske glasbene vzgoje, glasbene pripravnice, nauka o glasbi, solfeggia, orkestrov in pevskega zbora bo še naprej potekal na daljavo.

 

Učitelji inštrumenta vas bodo kontaktirali zaradi morebitne prilagoditve urnika individualnega pouka, da bi bilo vsem učencem omogočeno nemoteno sodelovanje tudi pri skupinskem pouku na daljavo od doma.

 

 Urniki skupinskega pouka na daljavo 2020.21

 

preberi več

Ukrepi v času izvajanja individualnega pouka v prostorih šole od 15. 2. 2021

Z željo po ohranjanju varnega in zdravega učnega okolja za vse učence in zaposlene v Glasbeni šoli Franca Šturma, bomo v šoli skupaj izvajali ukrepe, s katerimi se zmanjšajo možnosti za širjenje okužbe s SARS-CoV-2.

 

Hvala, ker pri tem sodelujete in nam pomagate!

preberi več

Šolska publikacija 2020/21

Dragi učenke in učenci, spoštovani starši,

 

Šolsko publikacijo 2020/21 si lahko ogledate tukaj.

 

preberi več

Decembrski spletni koncerti glasbenih šol

Predvajanje videoposnetkov nastopov učencev glasbenih šol na MIZŠ YouTube kanalu - odlomek iz slavnostnega koncerta GŠ Franca Šturma ob 70-letnici šole si lahko ogledate do 24.12.2020, med 14. in 18. uro
 
Ciklus osmih koncertov v živo, ob 18.00, na Arnes video portalu na povezavi tukaj
  
Decembrski spletni koncerti glasbenih šol - plakat
preberi več

Podaljšanje jesenskih počitnic

Učence in starše obveščamo, da je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov. Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je izdala sklep, s katerim je določila, da se, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2, jesenske počitnice podaljšajo do 8. 11. 2020. V kolikor se epidemiološka slika v državi ne bo izboljšala, obstaja možnost, da bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo potekalo na daljavo.

preberi več
123... 7