Za pravilen prikaz spletne strani, prosimo da nadgradite vaš brskalnik.

Skupinski pouk na daljavo zaradi odrejene karantene

V tednu od 17.01.2022 do 21.01.2022 bo zaradi karantene na domu pouk nauka o glasbi oz. solfeggia  za navedene skupine potekal na daljavo: 

 

- nauk o glasbi 6.B na podružnici Bežigrad (v ponedeljek, 17.01.2022),

- nauk o glasbi 2.A na podružnici Bežigrad (v ponedeljek, 17.01.2022),

- nauk o glasbi 1.A na podružnici Bežigrad (v ponedeljek, 17.01.2022),

- nauk o glasbi 5.B na podružnici Bežigrad (v sredo, 19.01.2022,

- solfeggio II na podružnici Bežigrad (v sredo, 19.01.2022,

- nauk o glasbi 3.B na podružnici Bežigrad (v sredo, 19.01.2022).

 

 

 

Nacionalni Inštitut za javno zdravje (NIJZ) obvešča, da se je zaradi izrazitega porasta okužb s SARS-CoV-2, obdobje od prejema seznama visokorizičnih kontaktov do napotitve v karanteno na domu podaljšalo na nekaj dni. V soboto, 15.01.2022, je zamik znašal že 2 dni. V prihodnjih dneh se pričakuje še podaljšan zamik. Prejeti seznami visokorizičnih kontaktov so obravnavani po vrsti glede na čas prejema.
Starši oz. zakoniti zastopniki bodo za svoje otroke napotitev v karanteno na domu s strani NIJZ prejeli nekaj dni po pričetku izobraževanja na daljavo. Pridobitev Izjave o seznanitvi z napotitvijo v karanteno na domu (eUprava) je možna tudi za nazaj, zato ta časovni zamik ne predstavlja ovire pri pridobivanju uradnega dokumenta, iz katerega izhajajo pravice. 

 

 

preberi več

Ukrepi za zajezitev epidemije covida-19

Izpolnjevanje PCT pogoja za učence v glasbeni šoli - obvestilo za starše

Evidenčni list o opravljenem samotestiranju in negativnem rezultatu - obrazec MIZŠ

 

Na podlagi ODLOKA Vlade RS veljajo tudi v Glasbeni šoli Franca Šturma od ponedeljka, 8. 11. 2021, NOVI UKREPI za zajezitev epidemije covida-19.

V prostorih šole je za vse učence od dopolnjenega šestega leta obvezna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2. Izjema so le učenci pri pouku pihal in trobil.

Če učenec nima ustrezne maske, jo bo lahko dobil pri svojem učitelju.

 

V veljavi ostajajo vsi ostali, do sedaj veljavni PREVENTIVNI UKREPI v Glasbeni šoli Franca Šturma.

 

Spoštovani starši, dragi učenke in učenci,

trudimo se, da s preventivnimi ukrepi zmanjšamo možnost za prenos povzročiteljev covida-19 in v šoli ohranimo zdravo učno okolje.

Hvala vsem, ki pri tem sodelujete in nam pomagate!

preberi več

Svet staršev

Starše vabimo na sestanke, ki bodo ob upoštevanju higienskih ukrepov potekali v sredo, 15. septembra 2021, po naslednjem razporedu.

Za udeležence sestanka je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT.

 

preberi več

Začetek šolskega leta 2021/22

Učenci in starši so o razporeditvi k učiteljem individualnega in skupinskega pouka obveščeni s pisnim obvestilom na domači naslov. Obvestila so bila odposlana v torek, 24. avgusta 2021.

 

Zaradi zmanjšanja možnosti za širjenje okužbe z virusom SARS-CoV-2 bosta usklajevanje in razdelitev urnikov pouka instrumenta potekali na daljavo, po elektronski pošti in po telefonu. Učitelji, h katerim so učenci razporejeni, bodo v zvezi s tem kontaktirali starše do vključno srede, 1. 9. 2021.

 

Na prvi šolski dan, 1. 9. 2021, ko bo potekalo usklajevanje in oblikovanje urnikov individualnega pouka po e-pošti in po telefonu, bo šola na vseh lokacijah za učence in starše zaprta, neposredna komunikacija z učitelji v prostorih šole ne bo mogoča.

 

Staršem in učencem se vnaprej zahvaljujemo za razumevanje, strpnost in sodelovanje!

 

Učencem želimo uspešno in z lepimi glasbenimi doživetji prežeto novo šolsko leto!

 

preberi več

Dosežki naših učencev na tekmovanjih mladih glasbenikov

Na 50. državnem tekmovanju mladih glasbenikov Republike Slovenije - TEMSIG in na drugih telmovanjih v tem šolskem letu so učenci Glasbene šole Franca Šturma dosegli ODLIČNE REZULTATE

 

ČESTITAMO!

preberi več
123... 8