Za pravilen prikaz spletne strani, prosimo da nadgradite vaš brskalnik.

Vpis novih učencev za šolsko leto 2022/23

Vpisni postopek 

Obvestila o vpisu

Razpis za vpis - šolsko leto 2022/23

preberi več

Zaključek šolskega leta 2021/22

 

Urnik razdelitve spričeval

Učenci, ki se podelitve spričeval niso udeležili, lahko le-ta prevzamejo v tajništvu šole, Celovška cesta 98, vsak delovni dan od 9. do 14. ure. Od 11. julija do 12. avgusta 2022 bo tajništvo za učence in starše zaprto.

 

Učencem želimo vesele in brezskrbne počitniške dni!

preberi več

Tekmovanje mladih glasbenikov Republike Slovenije TEMSIG 2022

Na 51. tekmovanju mladih glasbenikov Republike Slovenije so učenci naše šole dosegli izjemne rezultate: 11 zlatih, 5 srebrnih in 1 bronasto plaketo ter več posebnih nagrad in priznanj. Več o tem...

 

ČESTITAMO!

preberi več

Ukrepi za ohranjanje varnega učnega okolja

V Uradnem listu Republike Slovenije št. 29/22 z dne 4. 3. 2022 je objavljen Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19. Na področju vzgoje in izobraževanja je spremenjeno določilo glede nošenja zaščitnih mask. Od 5. 3. 2022 uporaba zaščitne maske za učence in dijake ni več obvezna ves čas izvajanja vzgojno-izobraževalnega programa. Prav tako uporaba zaščitne maske ni obvezna za strokovne delavce in druge zaposlene, ki z njimi sodelujejo pri izvajanju vzgojno-izobraževalnega programa v osnovnem in srednjem šolstvu.

 

Strokovna svetovalna skupina ministra za zdravje za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19 pa nošenje zaščitnih mask, čeprav to v šolah ni obvezno, še naprej priporoča kot metodo za zmanjševanje verjetnosti prenosa SARS-CoV-2.

 

V veljavi še vedno ostajajo nekateri ukrepi, ki so potrebni za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, in se z njimi zagotavlja varno učno okolje.

preberi več

Obvestila učencem in staršem

Ukinitev napotitve v karanteno ob visoko rizičnih kontaktih

 

 

preberi več
123... 9