Pričetek izvajanja pouka v šoli

Dragi učenci, spoštovani starši,

 

Glasbena šola Franca Šturma bo 18. maja 2020 ponovno odprla svoja vrata za svoje učence.

 

Pouk instrumentov, ki se izvaja individualno, bo od 18. maja 2020 potekal v prostorih šole, medtem ko bo pouk predmetov, ki se izvajajo skupinsko, še naprej potekal v obliki izobraževanja na daljavo. V obliki izobraževanja na daljavo bo potekal tudi pouk instrumentov za učence, ki zaradi zdravstvenih omejitev ne morejo obiskovati pouka v prostorih šole. Zdravstvene omejitve za učence so opredeljene v Sklepu RKS za pediatrijo.

 

V šoli bomo upoštevali priporočila NIJZ in poskrbeli za izvajanje vseh potrebnih ukrepov za preprečevanje okužbe z novim koronavirusom.

 

Zaradi organizacije dela  in zaradi zagotavljanja varnega učnega okolja za vse učence mora šola pred začetkom izvajanja vzgojno-izobraževalnega dela od staršev pridobiti podatke o številu učencev, ki se bodo vključili v pouk v prostorih šole. V zvezi s tem vas bodo kontaktirali učitelji instrumenta. Prosimo vas za sodelovanje.

 

V skladu s priporočili NIJZ mora šola tudi obvezno pridobiti podpisano IZJAVO STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V ŠOLO.

Učenci prinesejo izpolnjeno in s strani staršev podpisano izjavo na prvo učno uro in jo oddajo učitelju instrumenta.

 

V primerih starševe ali skrbnikove odklonitve podpisa izjave se zabeleži uradni zaznamek o ravnanju starša/skrbnika, kar bo v nadaljnjih postopkih dokazilo v sledenju zapletov glede širjenja bolezni COVID-19, ki jih bosta ob morebitnem pojavu spremljala epidemiološka stroka in NIJZ.

 

V pričakovanju našega ponovnega snidenja vas lepo pozdravljamo ter želimo veliko zdravja in pozitivne energije za zaključek šolskega leta! 

 

 

 


vse novice