Za pravilen prikaz spletne strani, prosimo da nadgradite vaš brskalnik.

Individualni pouk v prostorih šole od vključno 12. aprila 2021

Od vključno 12. aprila 2021 bo individualni pouk inštrumentov potekal v prostorih šole, pouk predmetov, ki se izvajajo skupinsko (predšolska glasbena vzgoja, glasbena pripravnica, nauk o glasbi, solfeggio, orkester in pevski zbor) pa bo še naprej potekal na daljavo.

 

Urniki skupinskega pouka na daljavo 2020/21

 

preberi več

Ukrepi v času izvajanja individualnega pouka v prostorih šole

Z željo po ohranjanju varnega in zdravega učnega okolja za vse učence in zaposlene v Glasbeni šoli Franca Šturma, bomo v šoli skupaj izvajali UKREPE, s katerimi se zmanjšajo možnosti za širjenje okužbe s SARS-CoV-2.

 

Hvala, ker pri tem sodelujete ter nam pomagate, da ohranimo varno in zdravo učno okolje!

preberi več

Šolska publikacija 2020/21

Dragi učenke in učenci, spoštovani starši,

 

Šolsko publikacijo 2020/21 si lahko ogledate tukaj.

 

preberi več

Decembrski spletni koncerti glasbenih šol

Predvajanje videoposnetkov nastopov učencev glasbenih šol na MIZŠ YouTube kanalu - odlomek iz slavnostnega koncerta GŠ Franca Šturma ob 70-letnici šole si lahko ogledate do 24.12.2020, med 14. in 18. uro
 
Ciklus osmih koncertov v živo, ob 18.00, na Arnes video portalu na povezavi tukaj
  
Decembrski spletni koncerti glasbenih šol - plakat
preberi več

Podaljšanje jesenskih počitnic

Učence in starše obveščamo, da je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov. Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je izdala sklep, s katerim je določila, da se, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2, jesenske počitnice podaljšajo do 8. 11. 2020. V kolikor se epidemiološka slika v državi ne bo izboljšala, obstaja možnost, da bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo potekalo na daljavo.

preberi več
123... 7